Publicado en Club Lectura

Club de Lectura-Xerrada

Hola!

9788498382051

Pel dissabte 19.11 et proposem una trobada del Club de Lectura. Aquesta vegada parlarem després de llegir el llibre: La Solitud dels Nombres Primers de Paolo Giordano.

Es un llibre que ha guanyat molts premis i ha sigut traduït a 23 llengues amb un gran èxit internacional.

En una classe de primer curs en Mattia havia estudiat que entre els nombres primers n’hi ha alguns encara més especials. Els matemàtics els anomenen nombres primers bessons: són parelles de nombres primers que estan junts, o millor dit, quasi junts, perque entre ells hi ha sempre un nombre parell que els impedeix tocar-se de veritat. Nombres com el 11 i el 13, el 17 i el 19, o el 41 i el 43. En Mattia pensava que l’Alice i ell eren així, dos primers bessons, sols i perduts, junts però no suficient per tocar-se de veritat. Aquesta metàfora és la clau de la dolorosa i conmovedora història de l’Alice i el Mattia.

Si la fermesa i maduresa amb la que aquest jove autor desenvolupa el to narratiu impresiona i sorprèn, no menys admirable és el seu valor per aproximar-se sense complexos a l’essència de la solitud.

Aquest club vol ser un punt de trobada per a tots aquells que ens agrada llegir. La idea és quedar, pendre un café i poder parlar de manera distesa i animada del llibre i de temes relacionats amb ell, i  així poder-nos enriquir tots amb les idees i comentaris dels demés. No cal tenir una gran cultura, només ganes de conversar amb gent nova sobre un llibre.

Serà el dissabte 19.11 de 18h a 19.30h

Adreça: Bar Crum, c/Parlament, 15, Barcelona

Aportació: 3 euros

T’esperem!!

In&Out

 

 

Anuncios

Autor:

Aprender por dentro, para vivir por fuera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s