Publicado en Club Lectura

Club de Lectura-Xerrada

Hola

Pel dissabte 21.01 et proposem una trobada del Club de Lectura. Aquesta vegada parlarem després de llegir el llibre: La veritat sobre el cas Savolta de l’escriptor Eduardo Mendoza.

9788432217005

En un període de neutralitat política (Barcelona 1917-1919), una empresa fabricant d’armes abocada al desastre econòmic pels conflictes laborals és el teló de fons del relat de Javier Miranda, protagonista i narrador dels fets. L’industrial català Savolta amo d’aquest negoci que va vendre armes als aliats durant la Primera Guerra Mundial, és assessinat.

L’humor, la ironía, la riquesa dels matisos i de les experiències, la parodia i la sàtira converteixen aquesta novela en una tragicomèdia intel.ligent i divertida, que va situar a Eduardo Mendoza entre els narradors més destacats de les últimes décades.

Aquest club vol ser un punt de trobada per a tots aquells que ens agrada llegir. La idea és quedar, pendre un café i poder parlar de manera distesa i animada del llibre i de temes relacionats amb ell, i  així poder-nos enriquir tots amb les idees i comentaris dels demés. No cal tenir una gran cultura, només ganes de conversar amb gent nova sobre un llibre.

Serà el dissabte 21.01 de 18h a 19.30h

Adreça: Bar Crum, c/Parlament, 15, Barcelona

Aportació: 3 euros

T’esperem!!

In&Out

Anuncios

Autor:

Aprender por dentro, para vivir por fuera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s