Publicado en Club Lectura

Club de Lectura-Xerrada

Hola

Pel dissabte 25.02 et proposem una trobada del Club de Lectura. Aquesta vegada parlarem després de llegir el llibre: Tres homes en una barca de l’escriptor Jerome K. Jerome

tres


Tres amics, George, Harris i  el mateix Jerome, decideixen remontar el Támesis junt amb Montmorency, el gos, un foxterrier que no pot faltar en la companyia de tres gentlemen. Al fil de les seves aventures, les seves bromes i les seves converses i trifulgues, el lector es sumergeix en la preciosa campinya anglesa en un relat on l’humor es combina sàviament amb el documental sobre viatges, ja que es tracta del libro del Támesis por excel.lència.

Comparat amb els escriptors de la seva època, Jerome constitueix una alenada d’aire fresc; el seu estil ràpid, àgil, desprovist de solemnitats, quasi col.loquial i tremendament espontani, encobreix una intel.ligència literaria que només posseeixen els grans humoristes anglesos.

 

Aquest club vol ser un punt de trobada per a tots aquells que ens agrada llegir. La idea és quedar, pendre un café i poder parlar de manera distesa i animada del llibre i de temes relacionats amb ell, i  així poder-nos enriquir tots amb les idees i comentaris dels demés. No cal tenir una gran cultura, només ganes de conversar amb gent nova sobre un llibre.

Serà el dissabte 25.02 de 18h a 19.30h

Adreça: Bar Crum, c/Parlament, 15, Barcelona

Aportació: 3 euros

T’esperem!!

In&Out

Anuncios

Autor:

Aprender por dentro, para vivir por fuera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s