Publicado en Club Lectura

Xerrada – Club de lectura: Catedral

¡Hola!

Us proposem una altra trobada del Club de Lectura, aquesta vegada xerrarem després de llegir el llibre: Catedral de l’escriptor Raymond Carver

thumb_13493_portadas_big

A cada relat de Catedral es revela la presencia latent o la intrusió de terrors extraordinaris en una existència ordinària (Cathleen Medwick). El mateix Carver ha escrit: «Penso que és bo que en un relat hi hagi un lleuger aire d’amenaça… Ha d’haver-hi tensió, una sensació de que alguna cosa és imminent. Els seus personatges són gent del més comú: traballadors manuals, empleadets, aturats, parelles a la deriva… que accedeixen, malgrat ells, a una mena de dimensió heroica, tossuts testimonis d’una realitat implacable.

S’ha afirmat que el relat és la forma narrativa per excel.lència de la literatura nord-americana actual i que Raymond Carver és el mestre indiscutible d’aquest registre. El seu estil és concís, lacónic, opera por sostracció; s’ha dit que Carver inagura una nova visió, un nou métode, una nova tonalitat. Una de les veus més originals que han aparegut en la narrativa nord-americana des de fa molts anys.

 

Aquest club vol ser un punt de trobada per a tots aquells que ens agrada llegir. La idea és quedar, pendre un café i poder parlar de manera distesa i animada del llibre i de temes relacionats amb ell, i  així poder-nos enriquir tots amb les idees i comentaris dels demés.

No cal tenir una gran cultura, només ganes de conversar amb gent nova sobre un llibre.

Data: dissabte 29 de abril de 2017 de 18:00 19:30

Adreça: Bar Crum, c/Parlament, 15, Barcelona

Aportació: 3 euros

T’esperem!!

In&Out

Anuncios

Autor:

Aprender por dentro, para vivir por fuera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s