23.10 Vi & Swing & Tapes

 

Hola a tots,

Un cop més vam realitzat l’activitat de Vi&Swing amb un gran éxit!!

En primer lloc t’explico en que consisteix: Es tracta de maridar un vi amb una cançó de swing que per nosaltres tenen molts punts en comú.

Comencem per una petita introducció sobre el vi en general i els seus processos d’elaboració, seguidament expliquem el vi en concret que tastarem: la seva procedència, elaboració, raïm, anyada, maridatge de plats… i a continuació passem a l’explicació del maridatge cançó/vi: sempre amb una explicació i una cançó que ajudarà a degustar el vi en les millors condicions. Aquests passos els seguim fent cada vegada que tenim un nou vi a degustar.

La vetllada va ser alegre, interessant i agradable. Vam tenir l’oportunitat de gaudir de bons vins, tastant i escoltant bona música swing.  Vam parlar de la procedència dels diferents vins, dels varis tipus de taps (procedència, tipus de suro), com també de l’elaboració dels vins.

Un cop parlat del vi, la música swing ens va ajudar a gaudir-ne i a tenir una vetllada encara més agradable. I vam poder explicar els motius de l’elecció de la cançó per cada vi en concret.

Després del tast vam sopar tapes del Bar Navia i vam acabar amb una classe oberta i una ballada de lindy hop per finalitzar la nit.

En definitiva, una bona excusa per introduir-te al món del vi i del swing, per xerrar amb la gent, compartir les opinions de cadascú sobre els vins i la música swing, fer noves coneixences, veure’ns els que ja ens coneixiem i passar una bona i divertida vetllada.

En aquesta sessió la resposta dels assistents va ser molt bona. L’ambient va ser molt agradable i distès, a més ens va alegrar molt trobar assistents que repetien d’anteriors edicions.

En breu tornarem a  proposar aquesta activitat i esperem veure’us a tots en la propera ocasió!!!

In&Out

 

 

 

 

 

Anuncios

Autor:

Aprender por dentro, para vivir por fuera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s