La nostra filosofia com a professors

La nostra forma de donar les classes de swing i raó de ser com a professors es basa en la proximitat als alumnes i les ganes de que la gent passi una bona estona mentre aprèn una nova disciplina de ball.

La nostra intenció és que et diverteixis a les classes de swing mentre aprèns a ballar amb música swing. Volem transmetre’t bon ambient, mentre aprene’ns un nou ball, que descobreixis la música swing d’una altra forma, que gaudeixis aprenent i ballant. Ens agrada que et diverteixis aprenent i descobrint com es balla una música que potser mai hauries relacionat amb el ball. La nostra intenció és que trenquis els tabús i les vergonyes de ballar i que et deixis anar, que vegis que ho pots fer, tot animant-te amb ritmes, música, somriures, etc.

És important que aprenguis la tècnica, saber els passos, la musicalitat, el ritme i que segueixis les nostres indicacions correctament, però també és important que disfrutis amb la música swing, tot i que  també és bàsic per nosaltres que gaudeixis sol i amb tot el grup. Ens agrada fer pinya entre tots, que formis part d’un grup amb un bon ambient i que tinguis ganes de participar a les classes de swing i a totes les activitats que et proposem.

El que més ens interessa és que et sentis a gust i que et sentis en un ambient agradable, com a casa, que et  doni ganes d’aprendre cada cop més i més.

Espererem que t’impregnis d’aquesta energia i tinguis moltes ganes d’aprendre amb nosaltres!!

Anuncios

Autor:

Aprender por dentro, para vivir por fuera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s