L’alegria de tornar al nou curs!

Aquesta setmana hem tornat obrir una nova temporada de classes  de ball swing amb molt bona resposta dels alumnes tant dels que segueuixen  venint a classe com els que comencen.

Per fí comença un nou curs i els somriures dels alumnes que es tornaven a veure eren evidents. Amb ganes de tornar a emprendre un nou curs amb gran il·lusió i ganes de tornar a veure els companys que no han vist en tot l’estiu, d’explicar les vacances i els que han ballat explicar quines sensacions han tingut a l’hora de posar en pràctica en una  jam de swing el que han après els trimestres anteriors.

Pels que començaven la primera classe ve ser una presa de contacte, per veure com es desenvolupava la sessió. Tenien ganes de saber que és el swing i com es balla a ritme d’aquesta músicaLa rebuda dels nouvinguts va ser molt bona. En el transcurs de la sessió els alumnes van passar de l’espectació als somriures, passsant per la concentració que va soposar fer passos nous, diferents i inèdits per ells fins llavors.  La suma d’alumnes va ser de més de 50 que vam tenir al llarg de la setmana i que seran amb nosaltres durant tot el trimestre aprenent a ballar a ritme de la música swing. Poc a poc els alumnes van anar provant els nous passos i les noves sensacions d’aquest ball durant la classe de swing.

Al final de la classe els alumnes van acabar agraïnt-nos la paciència, la proximitat, les explicacions i el bon humor, ja que aquesta és la nostra manera d’entendre les classes  de swing.

Tal com desitjavem, la majoria sortien de les classes de swing somrient, amb ganes tornar la setmana que vé per aprendre i conèixer més coses dels balls de swing!!

Ens ballem la setmana vinent!!!!

Anuncios

Autor:

Aprender por dentro, para vivir por fuera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s