Ana María Rodriguez

foto-ana
El primer contacto que tuve con el swing fue al asístir a un taller que vi en In&Out  un sábado por la tarde. El ambiente que encontré me parecio estupendo, el trato de los profesores Fermí y Odina fue amable y cercano, la explicación de los pasos fue fácilmente entendible y muy paciente, sobre todo con los que, como yo,  nunca habíamos dado ni un paso de swing, se notaba que enseñaban algo que les encantaba, mucho más de lo que esperaba encontrar en ese taller. Sobra decir que quedé enganchada por el swing y su música, por los profesores y sus  clases y que ahí estoy, sigo asistiendo a clases de Lindyhop y yendo a bailar cuando me es posible. Os lo recomiendo de veras, quedaréis en cantados con el ambiente, el trato y el nivel profesional de los monitores, Fermí y Odina.
Anuncios

José Manuel Valdivia

me Sóc José Manuel, us vaig coneixer fa una any aproximadament, i em sento afortunat d’haver conegut una parella com vosaltres, i a més, aprenent a ballar i gaudir del swing, gaudir del ambient que sou capaços de crear amb el grup de persones i les estones que compartim fora de classe.
Només dir-vos que continueu sent vosaltres, transmitiu alegría, confiança i ganes de fer. Això avui en día no és fàcil trobar-ho.
Ànims, Odina i Fermí.
Una abraçada

Susie Hind

susieVaig conèixer a la Odina i al Fermí fa un any quan em vaig apuntar a fer un intensiu de Lindy Hop amb ells. Sempre m’havia cridat l’atenció aquest ball i tenia ganes de probar-ho i em va semblar una bona oportunitat. Desde la primera classe em vaig quedar captivada pel ball i pels professors i des de llavors no he parat de ballar! Odina i Fermí són encantadors, fan que les classe siguin molt amenes i s’adapten al ritme dels alumnes perquè puguis seguir sense problemes les seves classes i puguis aprendre a estimar aquest ball.  Jo trobo que el Lindy Hop és un ball social, divertit i sobretot hi ha sempre molt bon ambient entre la gent que ho balla. Gràcies Odina i Fermí per haver-me introduït a quest meravellós ball i per ajudar-me a disfrutar d’ell. Ho recomano a tothom!

Marc Pérez

marc-perez-fotocarnetVaig descobrir el lindy hop gràcies a unes classes d’In & Out amb el Fermí i l’Odina, al principi pensava que mai podria ballar per la meva descordinació i la poca musicalitat que tenia. Però a mesura que passaven les classes tot el que explicaven agafava un sentit i podia traslladar-lo als meus peus i al meu cos. Poc a poc vaig aprendre passos bàsic i vaig començar a sentir les inèrcies i la conexió amb la parella. Vaig passar de patir a disfrutar i cada vegada volia aprendre més i més. Fins que vaig ser capaç d’anar a les jams i poder ballar amb qualsevol persona. És un ball màgic, social, divertit, enèrgic i sà. Fa dos anys que ballo i mai deixo d’aprendre, és un ball infinit, de sentir i expressar la música que sents en harmonia amb la parella de ball, on es crea un llenguatge corporal increïble. Realment ha estat una gran descoberta que ha canviat moltes coses en la meva vida. Us ho recomano enèrgicament.